Vind expertise in de regio

Jeugdzorgmedewerkers zoeken soms uren naar passend aanbod of juiste expertise in de regio. Ook is het lang niet altijd duidelijk welke hulp gecontracteerd is door de betreffende gemeente en of er een plek beschikbaar is. 

Ook andere hulpverleners lopen hiertegen aan. Professionals in het sociaal domein die te maken hebben met bovenlokale samenwerking besteden veel tijd aan het vinden van specifieke expertise en passend (zorg)aanbod in de regio.

Zoek en vind 
Op 1SociaalDomein kun je als professional binnen jouw eigen regio naar expertise zoeken. Je vindt overzichten van jeugdhulpverleners, wijkteammedewerkers, sociaal werkers en meer. 

Interesse in de testversie? 
Deze functionaliteit is samen met uitvoerend professionals ontwikkeld en is reeds in beta-versie (testversie) beschikbaar. Wil je al toegang tot deze omgeving? Dat kan. Stuur een mailtje naar info@1sociaaldomein.nl en wij bieden jou gratis toegang. Je zult nu al vele professionals in jouw buurt vinden!

Laat je inspirereren door onderstaande Channels

Jongerenwerk

1038 volgers
Dit channel van beroepsvereniging BVjong is er voor alle jongerenwerkers in Nederland. Er is ruimte voor discussie, vraag & antwoord en het delen van publicaties over het jongerenwerk.
Interessant voor: Kinderwerkers, jongerenwerkers, beleidsmedewerkers en alle andere professionals die geïnteresseerd zijn in het jongerenwerk.
#jongerenwerk #kinderwerk #beroepsvereniging

Mooi Maatwerk

579 volgers
Op dit channel delen professionals doorbraken bij complexe casussen met elkaar. Ook onopgeloste casussen worden op het channel besproken. Mooi Maatwerk is een traject van het Programma Sociaal Domein.
Interessant voor: Sociaal werkers, teamleiders, gemeenteambtenaren en alle andere professionals die te maken hebben met gestapelde en complexe problematiek.
#schulden #armoede #gestapelde problemen #maatwerk

LCGW

227 volgers
Het LCGW is de vereniging van gemeenteambtenaren in het brede sociale domein. Op dit channel wisselen LCGW-leden met elkaar uit hoe zij actuele vraagstukken aanpakken vanuit hun gemeente. Ook niet LCGW-leden zijn van harte welkom mee te doen op dit channel.
Interessant voor: Gemeenteambtenaren, gemeentelijke partners, onderzoekers, en alle andere professionals die zich inzetten voor verbetering van het sociaal domein.
#gemeente #netwerk #kennis #verbetering sociaal domein
HomeVraag & AntwoordChannelsProfessionals