Vind expertise in de regio

Jeugdzorgmedewerkers zoeken soms uren naar passend aanbod of juiste expertise in de regio. Ook is het lang niet altijd duidelijk welke hulp gecontracteerd is door de betreffende gemeente en of er een plek beschikbaar is. 

Ook andere hulpverleners lopen hiertegen aan. Professionals in het sociaal domein die te maken hebben met bovenlokale samenwerking besteden veel tijd aan het vinden van specifieke expertise en passend (zorg)aanbod in de regio.

Zoek en vind 
Op 1SociaalDomein kun je als professional binnen jouw eigen regio naar expertise zoeken. Je vindt overzichten van jeugdhulpverleners, wijkteammedewerkers, sociaal werkers en meer. 

Interesse in de testversie? 
Deze functionaliteit is samen met uitvoerend professionals ontwikkeld en is reeds in beta-versie (testversie) beschikbaar. Wil je al toegang tot deze omgeving? Dat kan. Stuur een mailtje naar contact@1sociaaldomein.nl en wij bieden jou gratis toegang. Je zult nu al vele professionals in jouw buurt vinden!

Laat je inspirereren door onderstaande Channels

Associatie Wijkteams

983 volgers
Associatie wijkteams is een landelijk netwerk van wijkteams waarin ruimte wordt gecreëerd voor uitwisseling, doorontwikkeling en inspiratie. Op dit channel leren de professionals van de wijkteams verbonden aan het netwerk van elkaar, dragen zij bij aan verdere kennisontwikkeling en laten zij hun stem horen.
Interessant voor: wijkteammedewerkers, bestuurders, sociaal werkers, stafleden en alle andere professionals die werken bij of met wijkteams.
#wijkgericht werken #integrale aanpak #vakmanschap #veiligheid #nieuwe vormen van verantwoording

Gezamenlijk voor Gezonde Regio's

453 volgers
Het Channel Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s is er voor iedereen die wil toewerken naar gezonde regio’s. Vanuit de samenwerking binnen Alles is Gezondheid, GROZ, Healh KIC en Institute for Positive Health willen we samen met lokale, regionale én nationale partijen alle wijken en buurten gezonder maken. Het channel is een plek waar we kennis en kunde delen, en ervaringen uit de regio’s kunnen uitwisselen. Doe jij mee?
Interessant voor: alle professionals die toewerken naar gezonde regio's, of dat nu is op lokaal, regionaal of nationaal niveau. Denk aan fieldlabs, proeftuinen, en kavels, maar ook burgerinitiatieven, kennisinstellingen, overheidsinstanties, zorgverzekeraars en bedrijven.
#samen #gezondheid #zorg #burgerparticipatie #samenwerking

Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals

1208 volgers
Het Platform Vakmanschap is een plek om samen te leren, ervaringen met elkaar te delen en te vinden welke kennis er al is rond het bieden van goede ondersteuning en hulp aan jeugd en ouders.
Interessant voor: Gezinshuisouders, orthopedagogen, jeugdconsulenten, jeugdzorgwerkers, jeugdprofessionals en alle andere professionals die werken met jeugd.
#vakmanschap #jeugdhulp #jeugdzorg #vroegsignalering
HomeTijdlijnVraag & AntwoordChannelsProfessionals