Vraag

9 november 2022
Profielfoto van Carolien Ziegelaar
Carolien Ziegelaar
Integratief kinder- en jongerentherapeut

“Ik ben op zoek naar een interdisciplinaire intervisiegroep in de Zaanstreek. Wie is er bekend met zo'n groep, of staat daarvoor open?”

Toelichting

Ik ben integratief kindertherapeut met een eigen praktijk en werk zelfstandig. Ik maak al deel uit van een intervisiegroep met andere zelfstandig werkende kindertherapeuten. Nu ben ik op zoek naar nog een intervisiegroep, met andere disciplines, met bijv. gedragsdeskundigen en maatschappelijk werkers, om een gezin of kind van meerdere kanten te kunnen bekijken. Is er een groep, of zijn er mensen in de Zaanstreek die hier open voor staan?

Kijk op www.carolienskindertherapie.nl voor meer info over mij.

Motivatie

Ik wil mijn scope op gezinsproblematiek graag verbreden.

Werkgebied

Zaanstreek

Profielfoto van Mike Aluwini
Apotheker

Hoi Carolien,

Mijn naam is Mike, apotheker in de Zaanstreek. Zelf ben ik ook op zoek naar een interdisciplinaire groep waarin meerdere zorgverleners deel van uitmaken. Zelf ben ik wel geïnteresseerd in deelname aan zo'n groep. Als de groep is opgezet neem ik graag deel. Verder vraag ik me af of iemand nog bekend is met andere interdisciplinaire groepen met GGZ, huisartsen, thuiszorg en apothekers. mocht iemand iets weten dan kan diegene mij ook e-mailen op m.aluwine@apotheekzaanzorg.nl alvast mijn dank!

Profielfoto van Anneke van der Wijk
Hulpverlener en beleidsadviseur

Hallo Carolien,
Wellicht een idee om eens met de Jeugteams of Sociale Wijkteams in Zaanstad contact op te nemen?

HomeTijdlijnVraag & AntwoordChannelsProfessionals