Meld je nu aan en vind andere professionals in het Sociaal Domein.

Op 1Sociaaldomein.nl helpen professionals elkaar met vragen waar ze in hun dagelijks werk tegenaan lopen. 

  • Profielfoto van Karin Szabo
  • Profielfoto van Martine Oostveen
  • Profielfoto van Nathalie Beekman
  • Profielfoto van Sandra Haarhuis
  • Profielfoto van Maud Kleeven
  • Profielfoto van Rachel Hawkins
  • Profielfoto van Famke Breeuwer
  • Profielfoto van Diederick Barendsz
  • Profielfoto van Jack van der Spoel
  • + 17225

Zorg en welzijn op één platform

Zorg- en welzijnsprofessionals werken steeds intensiever met elkaar samen in de wijk. Doordat complexe problemen op meerdere leefdomeinen spelen, is er een interdisciplinaire aanpak nodig. Lees hoe een regionaal channel een integrale aanpak ondersteunt.

Vind de juiste expertise in jouw regio

Werk je als uitvoerend professional in het sociaal domein? Dan herken je misschien dat je lang op zoekt bent naar de juiste expertise in jouw regio. 1SociaalDomein heeft regiokaarten beschikbaar waarmee je precies die collega’s in de regio vindt die je nodig hebt.

Verdien registerpunten op 1SociaalDomein

Als jeugdprofessional help je graag anderen. Dat blijkt ook uit de vele antwoorden die op 1SociaalDomein worden gegeven. Vanaf nu krijg je daar direct iets voor terug, namelijk registerpunten van SKJ. Lees meer over de stappen die je hiervoor doorloopt. 

Waarom het platform 1SociaalDomein?

1SociaalDomein verbindt professionals. Of je nou een uitvoerend hulpverlener, ambtenaar, onderzoeker of vrijwilliger bent. Op het platform helpen professionals elkaar met vragen, casuïstiek en dilemma’s. 1SociaalDomein is een landelijk platform, waar je zowel binnen als buiten je eigen regio collega’s kunt raadplegen.

Complexe vragen toch kunnen oplossen

Heb jij een complex vraagstuk? Is er in jouw intervisiegroep extra expertise nodig voor een vastgelopen casus? Op het platform zijn veel professionals aangesloten die graag meedenken en mogelijk ervaring hebben met een vergelijkbare casus. Leer van doorbraken op complexe vraagstukken uit jouw eigen regio én andere regio’s.

Praktijkervaring verrijkt met onderzoek

De drijvende kracht achter 1SociaalDomein is de community van professionals. Zij hebben samen een schat aan kennis in huis. Zij dragen bij door het stellen en beantwoorden van vragen, en door hun verhaal te vertellen. Het platform koppelt deze bijdragen uit de praktijk aan onderzoeken, artikelen en rapporten.

Channel van IPH over Positieve Gezondheid

IPH is dé motor achter de beweging Positieve Gezondheid. Op dit channel delen professionals die actief bezig zijn met Positieve Gezondheid hun kennis. 

De cijfers van 1SociaalDomein

Maar liefst 68% van onze deelnemers is betrokken. Dat wil zeggen dat zij meer dan één keer per week inloggen. Ook worden alle vragen gegarandeerd beantwoord. 

Hoe werkt het platform 1SociaalDomein?

In deze video wordt in een paar minuten uitgelegd hoe 1SociaalDomein werkt. Bekijk het filmpje en je weet hoe 1SociaalDomein vragen koppelt aan deelnemers met de juiste expertise. Ook wordt duidelijk hoe je channels kunt volgen én hoe je zelf een channel kunt starten. 

HomeTijdlijnVraag & AntwoordChannelsProfessionals